Dienstdoende tandarts:

 • Tandartspraktijk
  Horizon
 • Salamanderveen 343
 • 3205 TC Spijkenisse
 • 0181-634393
Tandheelkundige informatie
Uitgebreide tandheelkundige informatie, vindt u op: • Spoedgevallen

  De spoedgevallendienst is er voor de patiënten van de tandartsen in de gemeente Nissewaard.

  Op werkdagen, buiten praktijkuren, kunt u een beroep doen op de spoedgevallendienst, wanneer er sprake is van zeer ernstige spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende dag, zoals nabloedingen en/of uitgevallen tanden.

  Op weekend- en feestdagen worden er door de dienstdoende tandarts inloopspreekuren gehouden van 10.00 uur tot 10.30 uur en van 17.00 uur tot 17.30.

  Deze spreekuren worden gehouden voor patienten met een tandarts in de gemeente Nissewaard. U kunt zonder afspraak terecht voor spoedgevallen, pijnklachten en ongemak zoals bijvoorbeeld afgebroken vullingen.

  Buiten deze spreekuren kunt u alleen een beroep doen op de spoedgevallendienst wanneer er sprake is van zeer ernstige spoedgevallen die niet kunnen wachten tot het volgende spreekuur dan wel de volgende dag, zoals nabloedingen en/of uitgevallen tanden.

  Bent u woonachtig in de gemeente Nissewaard maar heeft u geen eigen tandarts of verblijft u langdurig als gast in de gemeente Nissewaard dan kunt u voor spoedgevallen en pijnklachten op werkdagen, tijdens praktijkuren, terecht bij de dienstdoende tandarts. Neemt u hiervoor telefonisch contact op.

  LET OP:
  U dient er rekening mee te houden dat tijdens deze diensten contante betaling verlangd wordt en dat niet altijd een pin-automaat aanwezig is.


Kernen Nissewaard
© 2020 Tandartsen Nissewaard website door SvS Design